American Night

Het museumrestaurant wordt omgetoverd tot een ‘American Diner’ waar heerlijke hamburgers, frites en milkshakes worden geserveerd. Dat fastfood ook de basis kan zijn voor een heerlijk diner, laat Museum No Hero graag zien (en vooral proeven). Het diner begint met een inleiding door Gemma Boon (directeur) over de tentoonstelling ‘Abstract USA'.

In Amerika ligt een 'diner' in het midden van een restaurant en een snackbar en hebben ze vanwege de beperkte ruimte een kleine kaart. Toch zijn de diners, zeker zoals die er in de 50's uitzagen, een belangrijke bron van inspiratie geworden voor moderne restaurants. Museum No Hero wordt voor dit diner omgetoverd tot een American Diner zodat we voor een avond kunnen dineren in de stijl van Amerikaanse kunstenaars uit de twintigste eeuw. Ook zal tijdens dit diner de opening van de tentoonstelling 'Abstract USA' plaatsvinden. 

Waar en wanneer?

Vrijdagavond 7 juni van 18:00 tot 21:00 in het museumrestaurant, of bij mooi weer op het terras. Zowel Members als Niet-member betalen € 29,- exclusief dranken voor dit diner. Kaarten kunnen gekocht worden door op de knop "Koop Ticket" te klikken of door een mail te sturen naar info@museumnohero.nl.

Bezoekersinformatie

7 juni 2019 18:00 - 21:00 uur 29 per persoon excl. dranken koop ticket