Een Avond met Sterrenkok Lars van Galen

Deze avond neemt u plaats aan onze sfeervol gedekte tafels in onze museumtuin waar u vervolgens verrast zult worden door de eerste twee gangen van dit door Lars van Galen samengestelde sterrenmenu met daarbij passende wijnen. Na een rondleiding door het museum kunt u weer aanschuiven waarna de volgende drie gangen zullen worden geserveerd.

Lars van Galen

Lars van Galen is geboren in Enschede en heeft tijdens zijn opleiding “Sterklas” (een initiatief van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks) bij diverse vooraanstaande restaurants zoals Restaurant Onder de Boompjes en Château Neercanne in Maastricht gewerkt. Na het afronden van de Sterklas is hij bij Restaurant Château Neercanne in dienst getreden als chef de parti en heeft hier vijf jaar gewerkt op het niveau van souschef. 

In 2007 was het tijd om de stap te maken naar een functie als Chef de Cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte. In deze functie heeft Lars de mogelijkheid gekregen het beleid in de keuken te bepalen en een eigen kookstijl te ontwikkelen. Ook hier streefde hij naar het hoogst bereikbare, niet alleen culinair maar ook op het gebied van organisatie, opleiding, personeelsbeleid en commercie. Op 1 maart 2012 neemt hij met zijn compagnon Richard van den Hoeven, Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink over. 

Waar en Wanneer 

Zaterdagavond 15 juni om 17:30, bij mooi weer in de museumtuin, anders in het museumrestaurant. Het diner zal €140,- per persoon kosten, dit is voor een vijfgangendiner, een aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie. U kunt zich aanmelden door een ticket te kopen door op "koop ticket" te drukken, of u kunt reserveren door een mail te sturen naar info@museumnohero.nl

Bezoekersinformatie

15 juni 2019 17:30 - 00:00 uur 140 p.p. inclusief museumbezoek, vijfgangendiner, aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie tot besluit. koop ticket