Museum No Hero Christmas Ball: Wine & Dine

It’s the most wonderfull time of the year! Museum No Hero wil geluk faciliteren, zeker tijdens de feestdagen. Dat doen we door kunst, gezelligheid, lekker eten en muziek met elkaar te combineren tijdens dit Museum No Hero Christmas Ball: Wine and Dine.

Heb je altijd al willen dansen tussen de kunstwerken? Dat kan op onze Museum No Hero Christmas Ball, een gezellige avond vol muziek, lekker eten uit de No Hero-keuken van chefkok Kjelte Slinkman, kunst en gezelligheid met elkaar. In ons prachtige museum begint het kerstgevoel dus ook al dagen voor de kerst. Trek je mooiste kleren en je dansschoenen aan en hopelijk zien we jullie op 20 december!

Waar en wanneer

Donderdag 20 december in Museum No Hero van 18:00 tot 21:00 uur. De prijzen voor de No Hero Christmas Ball zijn €39,95 (inclusief entree tot het museum) voor niet-members, members betalen €29,95 per persoon. Opgeven voor het bal kan tot drie dagen voor het evenement via info@museumnohero.nl.

Bezoekersinformatie

20 december 2018 18:00 - 21:00 uur 39,95 p.p., voor niet-members, 29,95 p.p. voor members koop ticket