Theeceremonie (vol)

Tickets voor de Japanse Theeceremonie zijn uitverkocht

Kunstenaar Ellen Korth neemt je mee op reis naar haar binnenwereld tijdens deze intieme theeceremonie in zaal drie, te midden van haar installatie DE SCHOONHEID VAN HET ONVOLMAAKTE.

Japan is een terugkerend thema in het werk en het leven van Ellen Korth. Haar inspiratiebron voor deze installatie is het Hoofdkussenboekvan Sei Shonagon, een Japanse hofdame aan het keizerlijk hof in de tiende eeuw. In haar dagboek beschrijft de Japanse op fijnzinnige wijze hofrituelen, gedichten, lijstjes van dingen die ze mooi of juist niet mooi vindt en andere dingen die haar aandacht trekken. Korth doet in haar project hetzelfde: ook zij houdt al jaren een dagboek bij met wat haar opvalt en wat zij ziet. De dagboekfragmenten zijn verwerkt tot foto's, gedrukt op Japans awagamipapier.

Waar en wanneer?

Zondagmiddag 7 april tussen 15:00 en 16:00 uur. Het bijwonen van de theeceremonie is gratis met een membercard of geldig entreebewijs. In verband met de beperkte ruimte in zaal 3 zijn er maar zeven plekken beschikbaar, reserveren voor de theeceremonie is dus verplicht. Dat kan door op "koop ticket" te drukken. 

 

 

Bezoekersinformatie

7 april 2019 15:00 - 16:00 uur UITVERKOCHT koop ticket