Casting fotografie

14 maart 2018

Wat?
Een professionele fotoshoot in ons hagelnieuwe museum door topfotograaf Willem van Walderveen.

Wie?
10 a 15 personen met een uitgesproken uiterlijk, die het leuk vinden als figurant, museumbezoeker te spelen.

Waarom?
Net als onze kunst, willen we dat onze fotografie dezelfde diversiteit weergeeft. Kunst laat zich immers niet beperken door landgrenzen of cultuur.

Waarvoor?
De foto's worden gebruikt voor onze website en voor eventuele persberichten over Museum No Hero.

Wanneer?
Op woensdag 14 maart 2018, van 14:00 tot 16:00 uur.

Waar?
Bij Museum No Hero, Hengelosestraat 2/4 te Delden (OV). Bekijk onze bereikbaarheid.

Het aanmeldtermijn is inmiddels gesloten. Bedankt voor alle enthousiaste reacties! De geselecteerde figuranten krijgen zo spoedig mogelijk bericht. We verwelkomen je graag vanaf 15 april in ons museum!

Aanmeldtermijn gesloten