Enthousiaste vrijwilligers gezocht

23 april 2018

Voor ons Museum in Delden zijn wij constant opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onder meer de receptie/kassa en als gastvrouw/gastheer in het museum.

Ben jij?

• een gastvrij, vriendelijk, open en communicatief persoon
  • minimaal 1 keer in de 2 weken voor 3,5 uur vast of 1 keer in de 2 weken 3,5 uur voor de oproepbare dienst beschikbaar.

Wij bieden:

• een prachtig museum vol internationale kunst: een inspirerende omgeving!
  • een enthousiast, betrokken en deskundig team
  • altijd gratis toegang tot het museum met een introducé(e)
  • 10% korting in het museumcafé, in de museumwinkel en bij workshops
  • gezellige zomer- en winterborrels voor alle vrijwilligers

Iedere vrijwilliger krijgt een vrijwilligerscontract aangeboden en bij aanvang een introductie over het museum, de kunst en de te verrichten werkzaamheden. Reiskosten, indien van toepassing, worden uiteraard vergoed.
De reguliere diensten zijn woensdag tot en met zondag 10.30-14.00 uur of 13.45-17.30

No Hero vrijwilliger worden?

Kan je wat tijd vrijmaken en heb je affiniteit met kunst & cultuur of wil je er graag meer over leren? Stuur dan je motivatie en een kort cv naar info@museumnohero.nl t.a.v. Ingrid Elshof. We ontvangen je graag in ons No Hero-team!

We ontvangen je graag in ons No Hero-team!

Kan je wat tijd vrijmaken en heb je affiniteit met kunst & cultuur of wil je er graag meer over leren? Stuur dan je motivatie en een kort cv naar info@museumnohero.nl t.a.v. Ingrid Elshof.