Meesterkok Lars van Galen aan boord!

28 februari 2018

Wij zijn erg veheugd te kunnen mededelen dat we voor het museumrestaurant de samenwerking hebben gezocht met sterchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van den Hoeven van ’t Lansink.

Restaurant
Ons museum is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur, tegelijk met het restaurant. Ons restaurant serveert (club)sandwiches, tosti’s, soepen en salades die zich telkens laten inspireren door het seizoen of door de nieuwste tentoonstelling. Het restaurant telt binnen 30 zitplaatsen en, in de zomermaanden, een extra 130 zitplaatsen op het terras in de tuin.

Lars van Galen: ‘Een restaurant helpen opstarten in een dergelijk bijzonder pand met deze ambitie past geheel in onze filosofie. We serveren heerlijke gerechten, van Hollandse klassiekers tot de internationale keuken. Tevens kan men bij goed weer terecht op het terras met uitzicht op de lommerrijke tuin. Dat wordt dus genieten .”

SVH Meesterkok Lars van Galen
Directeur Gemma Boon van Museum No Hero zegt hart te hebben voor kunst én lekker eten. ‘Een restaurant met een topkeuken behoorde vanaf het begin tot onze wensenlijst. In eigen beheer, want wij geloven dat wij alleen op die manier het ‘No Hero’ gevoel in alle onderdelen van ons museum kunnen garanderen. Daarom hebben wij gevraagd aan SVH Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink uit Hengelo om ons op weg te helpen. Wat je ziet, is 100% No Hero, geïnspireerd door het beste van Lars van Galen’, aldus Boon.

Lars van Galen

Patron Cuisinier Lars van Galen (35) is chef-kok/eigenaar van Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink. Als wedstrijdkok van het Koksgilde Nationaal Team won hij onder meer de Gouden Koksmuts 2011 en de Prix Taittinger Culinaire International 2011.