verhuur

De Locatie

Museum No Hero biedt de mogelijkheid om (een deel van) het museum, een zaal of de tuin te huren. Het restaurant en terras zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

 

"Museum No Hero is gevestigd in een mooi historisch pand in Delden, omgeven door een prachtige tuin. "

Jan des Bouvrie

Het Restaurant

Proef de sfeer van Berlijn met onze heerlijke lunchgerechten uit professionele keuken! Het restaurant is geopend tijdens de openingstijden van het museum en kan geboekt worden voor speciale evenementen. Het restaurant is ontworpen door Jan des Bouvrie. In de zomermaanden is het terras met uitzicht op de tuin geopend. Het restaurant en terras zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

 

Sui Jianguo

De museumtuin

Wandel door de prachtige museumtuin in Franse landschapsstijl, met sculpturen van o.a. Wessel Couzijn en Sui Jianguo, en geniet van de wisselende seizoenen. Het terras en restaurant zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

Meer informatie?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Neem voor meer informatie contact op met Event Manager, Elisabeth ter Brugge om de mogelijkheden te bespreken: eterbrugge@museumnohero.nl of 06-15675913.