verhuur

De Locatie

Museum No Hero biedt de mogelijkheid om (een deel van) het museumcafé, een zaal of de tuin te huren. Het museumcafé en terras zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

 

"Museum No Hero is gevestigd in een mooi historisch pand in Delden, omgeven door een prachtige tuin. "

"Wat de opening van ons museum betekent voor het landgoed Twickel, dat kun je bekijken in ons interview met Dhr. Van de Wall-Bake. Hij is de voorzitter van het bestuur van Stichting Twickel. "

Jan des Bouvrie

Het museumcafé

Het museumcafé is geopend tijdens de openingstijden van het museum en kan geboekt worden voor speciale evenementen. Het museumcafé is ontworpen door Jan des Bouvrie. In de zomermaanden is het terras met uitzicht op de tuin geopend. Het museumcafé en terras zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

 

Sui Jianguo

De museumtuin

Wandel door de prachtige museumtuin in Franse landschapsstijl, met sculpturen van o.a. Ruurd Hallema, Wessel Couzijn en Sui Jianguo, en geniet van de wisselende seizoenen. Het terras en museumcafé zijn alleen te bezoeken na aankoop van een entreeticket voor Museum No Hero. 

"Een combinatie tussen een stukje Franse tuin en stukje natuur, dat is de beste omschrijving van de museumtuin volgens de tuinarchitect. Hoe hij van niets, iets heeft gemaakt en wat hij zelf vindt van het uiteindelijke ontwerp, kun je zien in het video interview!"

Meer informatie?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Elshof om de mogelijkheden te bespreken: 
mail: ielshof@museumnohero.nl
telefoonnummer: +31 742020010.