Culinair genieten in

Ons restaurant

Wij hebben hart voor kunst én goed eten. Een restaurant met een topkeuken stond vanaf het begin op onze wensenlijst. In eigen beheer, want wij geloven dat we alleen op die manier het ‘No Hero’ gevoel in alle onderdelen van ons museum kunnen garanderen. Daarom hebben wij gevraagd aan SVH Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink uit Hengelo onder de vlag van De Gusteau Hospitality Groep om ons op weg te helpen. Wat je hier eet, is 100% No Hero, geïnspireerd op het beste van Lars van Galen.

Het interieur

Jan des Bouvrie

Alle indrukken uit het museum even laten bezinken? Dat kan prima in ons museumrestaurant. Niemand minder dan Jan des Bouvrie heeft het restaurant ontworpen. In zijn ontwerp kun je heerlijk genieten van een kop koffie met iets lekkers, maar ook voor een lunch/brunch kun je in zijn ontworpen restaurant terecht! Benieuwd naar de visie van Jan des Bouvrie op het gehele pand en het interieur? Bekijk ons interview met hem!

Het restaurant is geopend tijdens de openingstijden van het museum en kan geboekt worden voor speciale evenementen. In de zomermaanden is naast het restaurant, ook ons zonnige terras met uitzicht op de tuin geopend.

Verhuur

Zowel zakelijk als privé

Of je nu nul, vijftig of honderd wordt, voor ieder feest is Museum No Hero de locatie voor brunch, borrel, birthday bash of bal. Museum No Hero biedt de mogelijkheid om (een deel van) het historische pand, een zaal of de prachtige museumtuin af te huren. Dus, wil je een exclusief diner, een vergadering in een inspirerende setting of een presentatie geven die iedereen bijblijft? Museum No Hero staat garant voor een bijzondere beleving. Een arrangement met lunch of diner en rondleiding, het is allemaal mogelijk! 

Neem contact op

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij denken graag met je mee! Neem voor meer informatie contact op met Floormanager Justin Veld om de mogelijkheden te bespreken: justin@museumnohero.nl of +31 742020010 of +31 613988933