Het Restaurant

Het Restaurant

Voor een van onze koffie specialiteiten of frisdranken kunt u terecht in ons restaurant. Daarnaast bieden wij u een assortiment aan diverse gebakssoorten en een tosti aan bij de bar van ons restaurant.

Het interieur

Jan des Bouvrie

Alle indrukken uit het museum even laten bezinken? Dat kan prima in ons museumrestaurant. Niemand minder dan Jan des Bouvrie heeft het restaurant ontworpen. Hier kun je heerlijk genieten van een kop koffie met iets lekkers in zijn ontworpen restaurant! Benieuwd naar de visie van Jan des Bouvrie op het gehele pand en het interieur? Bekijk ons interview met hem!

Het restaurant is geopend tijdens de openingstijden van het museum en kan geboekt worden voor speciale evenementen. In de zomermaanden is naast het restaurant, ook ons zonnige terras met uitzicht op de tuin geopend.

Verhuur

Zowel zakelijk als privé

Of je nu nul, vijftig of honderd wordt, voor ieder feest is Museum No Hero de locatie voor brunch, borrel, birthday bash of bal. Museum No Hero biedt de mogelijkheid om (een deel van) het historische pand, een zaal of de prachtige museumtuin af te huren. Dus, wil je een exclusief diner, bruiloft, een vergadering in een inspirerende setting of een presentatie geven die iedereen bijblijft? Museum No Hero staat garant voor een bijzondere beleving. Een arrangement met lunch of diner en rondleiding, het is allemaal mogelijk! 

Neem contact op

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij denken graag met je mee! Neem voor meer informatie contact op met Floormanager Justin Veld om de mogelijkheden te bespreken: justin@museumnohero.nl of +31 742020010 of +31 613988933