Toegankelijk voor mindervaliden

Mindervaliden

Museum No Hero is toegankelijk voor mindervaliden. Wij vragen begrip te hebben voor het feit dat ons historische pand een optimale toegang voor mindervaliden bemoeilijkt. Hulpmiddelen als rolstoelen en rollators zijn toegestaan. Scootmobiels beschouwen wij als vervoersmiddelen en zijn daarom niet toegestaan.

bereikbaarheid auto

Met de auto

Vanaf de A35: volg afslag Delden en daarna afslag Delden-Oost (volg NIET de borden Twickel!). Na afslag Delden-Oost nog circa 1 km, aan je linkerhand zie je Museum No Hero.

Vanaf de N346 (rondweg Delden), komend vanuit westen dan wel oosten: afslag Delden-Oost (volg NIET de borden Twickel!). Na afslag Delden-Oost nog circa 1 km, aan je linkerhand zie je Museum No Hero.

Vanuit Delden: volg de Langestraat via het centrum. In het centrum staan borden die verwijzen naar Museum No Hero. Museum No Hero ligt op ca. 500 meter van het in Delden zeer bekende hotel-restaurant De Zwaan.

plan je auto route

 

Parkeerplekken

Parkeren

Museum No Hero heeft beperkte parkeergelegenheid direct naast het museum. Wanneer deze parkeerplaats vol is, is er parkeergelegenheid achter Hotel Restaurant Het Witte Paard (2 minuten lopen) en achter Hotel Brasserie De Zwaan (5 minuten lopen). Naast het museum zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden te vinden. Daarnaast is er bij het Twickel een parkeerterrein (10 minuten lopen) en kan je ook nog bij het treinstation in Delden parkeren (5 minuten lopen).

P1. Hotel Restaurant Het Witte Paard

P2. Parkeerterrein Twickel

P3. Hotel Brasserie De Zwaan

bereikbaarheid OV

Met het Openbaar Vervoer

Vanaf het treinstation in Delden is het ongeveer 5 minuten lopen tot aan het museum.

Ga vanaf treinstation Delden naar de stationsweg. Sla af linksaf naar de Doctor Gewinstraat en vervolgens de tweede rechts op het Cramerswegje (klein weggetje). Dan loop je langs het museum en sla je rechtsaf op de Hengeosestraat om richting ingang te lopen. 

plan je OV route