Huisregels & mededelingen

Omdat wij onze kunstwerken zo goed mogelijk willen presenteren en beschermen, en de kwaliteit van uw bezoek graag willen waarborgen, vragen wij u vriendelijk om onze huisregels & mededelingen te respecteren tijdens uw bezoek aan Museum No Hero.

tassen & paraplu's

1

Tassen en paraplu’s mogen niet mee in de tentoonstellingszalen. U kunt deze opbergen in de garderobe of in een kluisje. Dit om te voorkomen dat u per ongeluk een kunstwerk beschadigt.

aanraken

2

U mag de kunstwerken in Museum No Hero niet aanraken, tenzij duidelijk staat vermeld dat het wel mag.

"sommige kunstwerken komen vanzelf op je af"

fotograferen

3

U mag fotograferen in Museum No Hero, maar alleen zonder flits en zonder statief of selfiestick.

schrijven of tekenen

4

U mag in de museumzalen schrijven of tekenen, maar alleen met (kleur)potlood. Het is niet toegestaan om tegen de muur te schrijven.

"ook beginnende kunstenaar vragen wij een canvas te gebruiken"

eten en drinken

5

U mag geen eten en drinken nuttigen in Museum No Hero. Zelf meegebracht eten en drinken mag niet worden meegenomen naar het restaurant of de tuin van het museum.

"Wij hebben zelf een uitstekende keuken!"

roken

6

Roken (ook E-sigaretten) is verboden in de tentoonstellingszalen, de museumtuin en in het restaurant.

honden

7

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in Museum No Hero, hulphonden uitgezonderd. Laat honden niet alleen achter tijdens een bezoek aan het museum of restaurant.

"voor een huisdier is dit geen leuk uitje"

scootmobiels

8

Museum No Hero is toegankelijk voor mindervaliden. Wij vragen begrip te hebben voor het feit dat ons historische pand een optimale toegang voor mindervaliden bemoeilijkt. Hulpmiddelen als rolstoelen en rollators zijn toegestaan. Scootmobiels beschouwen wij als vervoersmiddelen en zijn daarom niet toegestaan.

leenrolstoelen

9

Museum No Hero beschikt over een beperkte hoeveelheid leenrolstoelen. Als u zeker wilt zijn van een rolstoel kunt u ons bellen vóór uw museumbezoek. 

"keep on rolling"

begeleiding

10

Begeleiders van mindervaliden dienen eveneens in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Kortingen op de entreeprijs zijn niet van toepassing.

"begeleiders mogen ook genieten"

segways, skateboards ed.

11

Kinderwagens en buggy’s zijn toegestaan in Museum No Hero. Segways, skateboards, steps, en rolschaatsen niet. Deze kunt u achterlaten in de garderobe.

"ook al ben je nog zo goed..."

kinderen

12

Laat kinderen niet rennen, stoeien of schreeuwen.

groepen jongeren

13

Groepen van 10 personen met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar of jonger moeten altijd worden begeleid door een volwassene.

"don't be a menace"

groepsbezoek

14

Komt u met een groep van 10 personen of meer? Dan dient u het groepsbezoek vooraf aan te melden via info@museumnohero.nl.

rondleidingen

15

Rondleidingen door een eigen gids zijn niet toegestaan in Museum No Hero, behalve wanneer u van tevoren toestemming heeft ontvangen via info@museumnohero.nl.

"onze eigen rondleidingen en audio-tours zijn al erg uitgebreid"

telefoneren

16

Museum No Hero nodigt bezoekers uit in gesprek te gaan over kunst. Houd daarbij rekening met andere bezoekers en beperk harde of storende geluiden. In de entreehal is telefoneren toegestaan, maar niet in de andere ruimten van het museumgebouw.

videobewaking

18

Bezoekers van Museum No Hero worden vastgelegd op camera. Voor uw eigen veiligheid en die van het museum maken wij gebruik van videobewaking, zowel in het gebouw als op het terrein.

"Smile"

controle

19

Museum No Hero behoudt zich het recht voor iedere bezoeker en diens bagage te onderwerpen aan een toegangscontrole. In dit verband kan de bezoeker worden verzocht zijn medewerking te verlenen aan visitatie van tassen en dergelijke door of namens onze medewerkers.

schade

20

Het aanraken van de kunstobjecten is streng verboden, tenzij duidelijk aangegeven. U bent aansprakelijk voor iedere schade die u aanricht aan de kunstwerken en aan het museumgebouw.

"vervelend als we Apeldoorn moeten bellen..."

aanwijzingen

21

Volg de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op.

ontzegging

22

Museum No Hero is gerechtigd u de toegang tot het museum, restaurant en de tuin te ontzeggen indien u zich niet aan bovenstaande regels houdt.

"just behave"